VICRYL PLUS 90cm violet 2 CT 36 stk

VICRYL PLUS 90cm violett 2 CT 36 Stk

Mærke: JOHNSON & JOHNSON
Model nummer: 3102741
Tilgængelighed:
519,14 USD Pris i Belønningspoint: 32111
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Beskrivelse

VICRYL Plus 90 cm Violet 2 CT 36 stk.

VICRYL Plus 90cm Violet 2 CT 36 stk er en kirurgisk sutur, der bruges til at lukke snit eller sår efter kirurgiske indgreb. Den er lavet af et syntetisk absorberbart materiale, polyglactin 910, som gør det muligt at nedbryde det over tid, hvilket reducerer muligheden for langsigtede komplikationer.

  • Længde: 90 cm
  • Farve: Violet
  • Antal: 36 styk
  • Materiale: Syntetisk absorberbar polyglactin 910

VICRYL Plus 90cm Violet 2 CT 36 stk er en ideel sutur til operationer, hvor såret skal forblive lukket i op til 14 dage. Suturen har en høj trækstyrke, som hjælper med at opretholde vævstilnærmelse gennem hele helingsprocessen. Dette produkt har en 2-0 USP-størrelse og kommer i en pakke med 36 stykker.

Suturens violette farve giver bedre synlighed under operationen, hvilket gør det lettere for kirurgen at sikre, at såret er ordentligt syet. Den er også belagt med et antibakterielt middel, triclosan, som hjælper med at reducere risikoen for infektion.

Suturen er nem at håndtere, og nålene er skarpe, hvilket reducerer risikoen for vævsskade. Det er et glimrende valg til en bred vifte af kirurgiske procedurer, herunder generelle, gastrointestinale og gynækologiske operationer.

Samlet set er VICRYL Plus 90 cm Violet 2 CT 36 stk en pålidelig og sikker sutur, der giver fremragende sårlukning og heling, hvilket gør den til et must-have for ethvert kirurgisk center eller hospital. Bestil nu for at få gode tilbud på dette produkt.