Beeovita

VICRYL PLUS 70cm lilla 3-0 JRB-1 36 stk

VICRYL PLUS 70cm violett 3-0 JRB-1 36 Stk

  • 385.62 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Overlager
Cat. G
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments

Beskrivelse

VICRYL Plus 70cm violet 3-0 JRB-1 36 stk.

Leder du efter den ultimative suturløsning? VICRYL Plus 70 cm violet 3-0 JRB-1 er et topkvalitetsprodukt, der er ideelt til forskellige kirurgiske formål, herunder generelle, gynækologiske, urologiske og ortopædiske procedurer. Denne kirurgiske sutur er lavet af syntetisk absorberbart materiale, der er specielt designet til at forbedre helingsprocessen på operationsstedet.

Hver pakke leveres med 36 holdbare suturer, der sikrer, at du får nok suturer til flere procedurer. Suturens violette farve er beregnet til at øge synligheden under kirurgiske procedurer, hvilket gør det lettere for kirurgen at placere suturen nøjagtigt. VICRYL Plus 70 cm violet 3-0 JRB-1 tilbyder overlegen knudesikkerhed, hvilket betyder, at du kan være sikker på en langvarig, sikker lukning af det kirurgiske snit.

Suturens nål er lavet af høj -kvalitets rustfrit stål og er designet til at reducere vævstraumer under indføring. Som sådan giver den en jævn, præcis og nem adgang til vævet uden at forårsage unødvendig skade, der kan hindre helingsprocessen.

VICRYL Plus 70 cm violet 3-0 JRB-1 sutur er den perfekte valg til kirurgiske indgreb, der kræver et absorberbart materiale til suturering. Det opløses naturligt i kroppen over tid, hvilket reducerer behovet for en procedure for suturfjernelse.

Få VICRYL Plus 70 cm violet 3-0 JRB-1 til effektiv og effektiv kirurgisk suturering. Med sin overlegne styrke, pålidelige absorptionshastighed og brugervenlighed er det et produkt, som du kan regne med for vellykkede kirurgiske resultater.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice