Beeovita
Holle græskar med kylling demeter økologisk 190 g
Holle græskar med kylling demeter økologisk 190 g

Holle græskar med kylling demeter økologisk 190 g

Holle Kürbis mit Huhn demeter Bio 190 g

  • 8,44 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 4,12 USD / -28%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør HOLLE BABY FOOD AG
  • Model nummer: 3036317
  • EAN 7640104954873

Beskrivelse

Holle græskar med kylling Demeter Bio 190 g

Introducer dit lille barn til en verden af ​​lækre økologiske fødevarer med Holle græskar med kylling Demeter Bio. Denne nærende babymad er lavet med kun ingredienser af højeste kvalitet, der stammer fra den biodynamiske landbrugsmetode kendt som Demeter Bio. Resultatet er et velsmagende og sundt måltid, som din baby absolut vil elske.

Hver portion Holle-græskar med kylling Demeter Bio indeholder 190 g økologisk græskar og kylling, der er blandet for at skabe en cremet og glat konsistens. Græskarret giver en rig kilde til essentielle vitaminer og mineraler, herunder vitamin A, vitamin C, kalium og magnesium. I mellemtiden tilbyder kyllingen en mager proteinkilde, der er ideel til babyer i vækst.

Holle-græskar med kylling Demeter Bio er også fri for kunstige konserveringsmidler, farver eller smagsstoffer. I stedet er det kun sødet med økologisk rismel, hvilket giver din baby mulighed for at nyde den naturlige smag og godhed fra de økologiske ingredienser.

At forberede Holle-græskar med kylling Demeter Bio kunne ikke være nemmere. Du skal blot varme indholdet i en gryde eller i en mikrobølgeovn og servere lunt. Den er perfekt til babyer fra seks måneder og opefter og giver en ideel frokost, middag eller snack.

Bestil Holle Pumpkin with Chicken Demeter Bio i dag, og giv dit lille barn den bedst mulige start på livet!

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice