Beeovita

Sana Maternity Sengepude L steriliseret 24 x 10 stk

Sana Wochenbettbinde L sterilisiert 24 x 10 Stk

  • 289,12 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. I
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 47,92 USD / -9%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør IVF HARTMANN AG
  • Model nummer: 2684793
  • EAN 7611600963898

Beskrivelse

Sana postpartum bind L Steriliseret 24 x 10 stykker

Når en kvinde gennemgår en fødsel, er det en fysisk og følelsesmæssigt krævende proces. Derfor er det essentielt at have de rigtige produkter til at tage sig af hende i efterfødselsperioden. Sana Fødselsindlæg L Steriliseret er et essentielt produkt, der hjælper nybagte mødre med at passe på sig selv efter fødslen.

Denne pakke indeholder 24 x 10 stykker steriliserede postpartum-indlæg i L-størrelse, som er lavet af materialer af høj kvalitet som er ultrabløde og skånsomme mod huden. Disse bind er designet til at give nybagte mødre den største komfort og beskyttelse under restitution efter fødslen.

Sana Postpartum Pads L Sterilized er lavet med et bomuldslignende toplag, der hurtigt absorberer ekstra væske, og det åndbare bundlag forhindrer effektivt enhver lækage. Derudover har puderne antibakterielle egenskaber, der forhindrer infektion og er steriliseret for maksimal hygiejne.

Sana Postpartum-indlæg L Sterilized anbefales stærkt til nybagte mødre, da puderne er utroligt absorberende og komfortable, så kvinder kan fokusere på deres nyfødte barns pleje. Det sparer også tid og kræfter, da du kan kassere puderne efter brug.

Gå ikke på kompromis med din pleje efter fødslen; bestil Sana Postpartum Pads L Sterilized 24 x 10 stykker i dag, og tag det første skridt mod en hurtig og behagelig genopretning efter fødslen.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice