Beeovita

Renov tæppe Miran Plast Fl 500 ml

Renov Teppich Miran Plast Fl 500 ml

  • 45,27 USD

    You save 0 USD / 0%
Overlager
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 14,41 USD / -17%

Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Leverandør HAEBERLI MICHEL
  • Model nummer: 2635004
  • EAN
Type liq

Beskrivelse

Renov Carpet Miran Plast Fl 500 ml

Renov Carpet Miran Plast Fl er en højtydende rengøringsløsning designet til at håndtere hårde, genstridige pletter og snavs i dine tæpper. 500 ml flasken er den perfekte størrelse til brug i både hjem og kontorer, og giver en omkostningseffektiv og brugervenlig løsning til tæpperens.

Effektiv rengøring

Denne rengøringsløsning indeholder aktive kemikalier, der hurtigt trænger ind og opløser snavs og pletter, hvilket sikrer, at dit tæppe bliver grundigt rengjort. Uanset om du skal fjerne kaffespild, pletter fra kæledyr eller bare almindeligt snavs, har Renov Carpet Miran Plast Fl dig dækket.

Nem at bruge

Renov-tæppet Miran Plast Fl er designet til at være let at bruge med en enkel påføringsproces, der kræver minimal indsats. Støvsug blot dit tæppe for at fjerne løst snavs, påfør opløsningen direkte på det farvede område og gnid det derefter forsigtigt ind med en klud eller svamp. Lad opløsningen sidde i et par minutter, og støvsug den derefter op med en våd-tørstøvsuger for at fjerne eventuelt resterende snavs.

Sikker og ikke-giftig

En af de bedste ting ved Renov Carpet Miran Plast Fl er, at det er sikkert og ikke-giftigt, hvilket gør det ideelt til brug i hjem med kæledyr og børn. Løsningen er fri for skadelige kemikalier, hvilket sikrer, at du kan rense dine tæpper uden at sætte din familie eller kæledyr i fare.

Sidste tanker

Samlet set er Renov-tæppet Miran Plast Fl 500 ml er en fremragende rengøringsløsning til alle, der ønsker at forny deres tæpper. Den er overkommelig, nem at bruge og yderst effektiv til at håndtere genstridige pletter og snavs. Så hvis du leder efter en pålidelig tæpperensløsning, er Renov Carpet Miran Plast Fl bestemt et forsøg værd.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice