Beeovita

Vliwasoft non-woven swabs 7.5x7.5cm 4-ply sterile 75 x 2 pcs

Vliwasoft Vliesstoffkompressen 7.5x7.5cm 4-lagig steril 75 x 2 S

  • 31,97 USD

    You save 0 USD / 0%
På lager
Cat. G
Tilgængelige 1 styk
Add More for Bigger Discounts!
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 150
Lagertemperatur min 15 / max 25 ℃

Beskrivelse

Vliwasoft ikke-vævede vatpinde 7,5x7,5 cm 4-lags sterile 75 x 2 stk.

Vores Vliwasoft ikke-vævede vatpinde er designet til læger, hudplejeeksperter og alle, der har brug for en pålidelig og vatpind af høj kvalitet. Dette produkt er sammensat af 4-lags, non-woven materiale, der er blødt og skånsomt mod sart hud. Hver vatpind måler 7,5 x 7,5 cm, hvilket gør den til den perfekte størrelse til forskellige formål.

Svaberne kommer i steril emballage, hvilket sikrer, at hver enkelt er hygiejnisk og sikker at bruge. Produktet indeholder 75 x 2 stk., hvilket giver dig i alt 150 vatpinde. Du kan bruge dem til forskellige medicinske procedurer som sårrensning, injektionsdesinfektion eller hudplejeapplikationer.

Vliwasoft Non-Woven vatpinde er meget absorberende, hvilket gør det nemt at påføre og fjerne opløsninger. Stoffet er ikke kun blødt, men også rivefast, hvilket sikrer, at vatpinden ikke falder fra hinanden, mens den er i brug. Det kompakte og praktiske design gør opbevaring let og gør det nemt at bruge eller på farten.

Dette produkt er en ideel løsning til brug på klinikker, hospitaler eller endda derhjemme. Vatterne er latexfrie, hvilket sikrer, at de er sikre for alle brugere. Vores Vliwasoft Non-Woven Swabs er en omkostningseffektiv og pålidelig løsning til at sikre det højeste niveau af sikkerhed og hygiejne i den medicinske industri.

Bestil vores Vliwasoft Non-Woven Swabs 7,5x7,5cm 4-Ply Sterile 75 x 2 stk i dag, og oplev den ultimative bekvemmelighed ved et pålideligt, højkvalitets og prisbilligt produkt, der garanterer hygiejne.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice