Beeovita

Grapex Plus grapefrugtfrøekstrakt væske 60% Bio 50 ml

Grapex Plus Grapefruitkern Extrakt liq 60 % Bio 50 ml

  • 69,24 USD

Overlager
Cat. H
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
  • Tilgængelighed: Overlager
  • Mærke: D+A DIFFUSION SARL
  • Model nummer: 2419039
  • EAN 7611779010126
Type liq
Dosis, mg 60
Beløb i en pakke. 1
Boost immunforsvaret Grapefrugtfrøekstrakt Naturligt middel Grapex plus

Beskrivelse

Grapex Plus Grapefruit Seed Extract Liquid 60% Bio 50ml

Grapex Plus Grapefruit Seed Extract Liquid er et helt naturligt, 60% bioekstrakt, der er ideelt til personer, der leder efter et kraftfuldt og naturligt middel mod en række lidelser. Grapex Plus er afledt af frø, frugtkød og hvide membraner fra friske grapefrugter, der er rige på antioxidanter og bioflavonoider.

Det, der adskiller Grapex Plus fra andre grapefrugtfrøekstrakter på markedet, er den unikke formel, der er omhyggeligt udformet for at give maksimal effektivitet. Den biokoncentration på 60 % betyder, at flere af de gavnlige forbindelser er til stede i hver portion, hvilket fører til bedre resultater på kortere tid.

Nogle af de mange fordele ved Grapex Plus Grapefruit Seed Extract Liquid omfatter dets evne til at booste immunsystemet, fremme en sund fordøjelse og endda fungere som et naturligt antibiotikum. Det er fantastisk til dem, der ønsker at forbedre deres generelle sundhed og velvære, såvel som alle, der lider af specifikke lidelser såsom forkølelse, influenza eller fordøjelsesproblemer.

Den flydende form af Grapex Plus gør det nemt og praktisk dosering, og størrelsen på 50 ml er perfekt til rejser eller på farten. Det kan tages alene eller blandes med vand eller juice for en forfriskende og sund drink.

Hvis du leder efter et kraftfuldt og naturligt middel til at forbedre dit helbred og velvære, kan Grapex Plus Grapefruit Seed Extract Væske er det perfekte valg. Prøv det i dag og se, hvilken forskel det kan gøre.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice