Gazin vatpind Gr7 knytnævestørrelse taske 250 stk

Gazin Tupfer Gr7 Faustgross Btl 250 Stk

Mærke: LOHMANN & RAUSCHER AG
Model nummer: 2407734
Tilgængelighed:
213,47 USD
Føj til kurv
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 42,51 USD / -10%


Beskrivelse

Gazin Swab Gr7 Fist Brutto Bataljon 250 stk.

Introduktion af Gazin Swab Gr7 Fist Gross Battalion 250 stk - det perfekte valg for læger, der har brug for podninger af høj kvalitet til forskellige medicinske procedurer. Disse vatpinde er lavet af de fineste materialer og er designet til at give enestående ydeevne og pålidelighed, hvilket sikrer maksimal patienttilfredshed og komfort.

Fordele og funktioner

  • Konstruktion af høj kvalitet ved hjælp af førsteklasses materialer
  • Plidelig og effektiv ydeevne til forskellige medicinske procedurer
  • Næveformet for større dækningsområde
  • Leveres i en pakke med 250 stk., perfekt til medicinske fagfolk i miljøer med høj efterspørgsel
  • Hygiejnisk og sikker at bruge, hvilket sikrer maksimal patientkomfort og tilfredshed

Applikationer

Gazin Swab Gr7 Fist Gross Battalion 250 stk er ideel til medicinske fagfolk i forskellige miljøer, herunder hospitaler, klinikker og andre sundhedsfaciliteter. Disse vatpinde kan bruges til en række medicinske procedurer såsom sårrensning, kirurgiske procedurer og andre generelle medicinske anvendelser.

Om Gazin

Gazin er en førende producent af medicinske produkter af høj kvalitet. Med en forpligtelse til at producere produkter, der er pålidelige, sikre og effektive, er Gazin blevet et betroet navn i sundhedssektoren. Hvert produkt er fremstillet ved hjælp af de fineste materialer og gennemgår strenge kvalitetskontrolforanstaltninger for at sikre det højeste niveau af ydeevne og pålidelighed.

Bestil i dag

Lad dig ikke nøjes med dårlige medicinske vatpinde, der kompromitterer kvalitet og patienttilfredshed. Vælg Gazin Swab Gr7 Fist Gross Battalion 250 stk i dag, og oplev selv forskellen.