Beeovita
CARBOFLEX aktivt kul bandage 10x10cm steril 10 stk
CARBOFLEX aktivt kul bandage 10x10cm steril 10 stk

CARBOFLEX aktivt kul bandage 10x10cm steril 10 stk

CARBOFLEX Aktivkohle Verband 10x10cm steril 10 Stk

  • 175.25 USD

På lager
Cat. G
Tilgængelige 15 styk
Ikke refunderbart / ikke ombytteligt.
Safe payments
Beløb i en pakke. 10
Lagertemperatur min 15 / max 25 ℃
Aktivt kul puder Lugtkontrol Carbon dressing

Beskrivelse

CARBOFLEX Aktivt Kul Forbinding 10x10cm Steril 10 stk.

CARBOFLEX Activated Carbon Dressing er en steril og alsidig sårbandage designet til at fremme sårheling og reducere risikoen for infektion. Forbindingen er sammensat af en tynd, fleksibel og porøs skumpude infunderet med partikler af aktivt kul, der giver overlegen lugtkontrol og absorberer overskydende væske.

Forbindingen er belagt med et hydrofilt lag, der skaber et fugtigt sårmiljø, hvilket muliggør hurtigere heling og mindsket smerte under bandageskift. Forbindingen er designet til at klæbe til sig selv og ikke sårbunden, hvilket sikrer nem fjernelse og minimal smerte for patienten.

CARBOFLEX Activated Carbon-forbinding er indiceret til brug på sår som tryksår, bensår, diabetiske fodsår og postoperative sår. Forbindingen er også velegnet til brug på debriderede sår, inficerede sår og sår med kraftig ekssudat.

Hver æske indeholder 10 individuelt forseglede og sterile CARBOFLEX aktivkulsforbindinger, der hver måler 10x10 cm i størrelse. Forbindingen er nem at påføre og fjerne og giver en praktisk og effektiv løsning til sårpleje.

Bedømmelser (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice