Beeovita
Medela Symphony dupli set pumpi
Medela Symphony dupli set pumpi

Medela Symphony dupli set pumpi

Medela Symphony Doppelpumpset

  • 81.42 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Na zalihama
Cat. G
Dostupan 150 komada
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 22.65 CHF / -15%

Ne može se vratiti/ne može se zamijeniti.
Safe payments
  • Dostupnost: Na zalihama
  • Dobavljač MEDELA AG
  • Kod proizvoda: 7176104
  • EAN 7612367051781
Iztisnite majčino mlijeko Pumpe za grudi Pumpa za grudi

Opis

Medela Symphony Doppelpumpset

Medela Symphony Doppelpumpset je savršeno rješenje za majke koje žele izcijediti majčino mlijeko za svoje bebe. Ovaj set je posebno dizajniran za upotrebu sa Medela Symphony pumpom za grudi, koja je bolničkog kvaliteta i pruža efikasno i udobno izražavanje.

Doppelpumpset uključuje dva štitnika za grudi, dvije bočice za majčino mlijeko i sve potrebne konektore i cijevi. Lako se sastavlja i koristi, a dizajniran je za održavanje higijene i sigurnosti vašeg izdojenog mlijeka.

Upotrebom Symphony Doppelpumpset-a možete izcijediti više mlijeka za kraće vrijeme, što je posebno važno za zaposlene mame koje trebaju uskladiti svoje dojenje s drugim obavezama. Tehnologija simfonijske pumpe omogućava vam da prilagodite usis i brzinu kako biste pronašli najudobnije postavke za svoje tijelo.

Štitnici za grudi uključeni u Doppelpumpset dostupni su u više veličina, tako da možete pronaći savršeno pristajanje za svoje tijelo. Dobro prianjanje važno je za osiguravanje da mlijeko teče glatko i udobno, bez izazivanja nelagode ili bola.

Bočice za majčino mlijeko uključene u set ne sadrže BPA i dizajnirane su za sigurno skladištenje vašeg izcijeđenog mlijeka. Mogu se koristiti uz Medeline torbe za odlaganje, koje se prodaju zasebno.

Medela Symphony Doppelpumpset je visokokvalitetan proizvod koji čini cijeđenje majčinog mlijeka brzim, lakim i ugodnim. To je sjajna investicija za majke koje doje koje žele osigurati da njihove bebe dobiju najbolju moguću ishranu i koje žele maksimalno iskoristiti svoje iskustvo dojenja.

Reviews (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice