Kiss Salon Acrylic Natural Nails Strong Enough

Kiss Salon Acrylic Natural Nails Strong Enough

Производител: HERBA COLLECTION AG
Код на продукта: 7773398
Наличност:
25,51 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 9,68 USD / -21%


Описание

Достатъчно здрави акрилни естествени нокти Kiss Salon

Направете изявление с Kiss Salon Acrylic Natural Nails Strong Enough. Тези зашеметяващи нокти са направени да изглеждат като естествен маникюр, но с добавената здравина и издръжливост на акрила. Те са идеални за всеки, който иска да има красиви нокти, които ще останат страхотни за по-дълго време.

Ноктите са проектирани да бъдат лесни за поставяне, с прост процес на залепване, който може да се направи на У дома. Няма да е необходимо да ходите в салон, за да ги приложите професионално, тъй като можете да го направите сами с лекота. Самите нокти също са предварително оформени, така че няма да е необходимо да прекарвате време в пиленето им до идеалната форма. Просто ги нанесете върху ноктите си и сте готови.

Kiss Salon Acrylic Natural Nails Strong Enough се предлага в гама от цветове и покрития, така че можете да намерите идеалното съвпадение за вашия стил. Независимо дали искате нещо ярко и смело, или нещо по-сдържано, със сигурност ще намерите нещо, което обичате. Ноктите също са за многократна употреба, така че можете да им се наслаждавате отново и отново, което ги прави страхотна инвестиция за всеки, който обича да има страхотно изглеждащи нокти.

С Kiss Salon Acrylic Natural Nails Strong Enough вие ще никога повече не трябва да се тревожите за отчупване или счупване на нокът. Тези нокти са направени да издържат и ще останат да изглеждат страхотно, без значение на какво ги подлагате. Защо да чакаме? Опитайте Kiss Salon Acrylic Natural Nails Strong Enough днес и пренесете играта си с маникюр на следващото ниво!