House Ella incontinence briefs Lady M130 S white cotton with PU protection

Hausella Inkontinenz-Slip Lady M130 S weiss aus Baumwolle mit PU

Производител: SAHAG AG
Код на продукта: 7771765
Наличност:
91.39 USD Цена в наградни точки: 32111
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 25.43 USD / -15%


Описание

House Ella Incontinence Briefs Lady M130 S Бял памук с PU защита

Бъдете удобни и уверени с House Ella Incontinence Briefs Lady M130 S. Този продукт е специално проектиран да осигури защита срещу инконтиненция за жени и включва висококачествени материали, които предлагат максимален комфорт и издръжливост.

  • Размер: малък
  • Цвят: бял
  • Материал: памук с полиуретанова защита

Тези слипове за инконтиненция са изработени от мек и дишащ памук, който се усеща като обикновено бельо. Те обаче имат и полиуретанов (PU) слой, който осигурява допълнителна защита срещу течове и влага, което ги прави идеални за хора с умерена до тежка инконтиненция.

Еластичната лента на талията и отворите за краката на House Ella Incontinence Briefs осигуряват плътно, но удобно прилягане, което остава на място през целия ден. Платът също така притежава антимикробни свойства, които помагат за предотвратяване на растежа на бактерии и миризми, поддържайки ви да се чувствате свежи и уверени.

Гащетата House Ella Incontinence Briefs Lady M130 S могат да се перат в пералня и да се перат в сушилня, което ги прави лесни за грижа и повторна употреба. Освен това са достатъчно дискретни, за да ги носите под всяко облекло, така че да се чувствате уверени, където и да отидете.

Поръчайте вашите House Ella Incontinence Briefs Lady M130 S днес и се насладете на удобно, дискретно и надеждно решение за справяне с инконтиненцията.