Beeovita

Dettol No-Touch Hand Soap Refill Kids lotus flower and chamomile oil explorers Power 250 ml

Dettol No-Touch Handseife Nachfüller Kids Lotusblüte & Kamil

  • 15.46 USD

В наличност
Cat. F
Налични 5 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: RECKITT BENCKISER AG
  • Код на продукта: 7771652
  • EAN 4002448117353

Описание

Детски сапун за ръце без докосване Dettol

Поддържайте ръцете на вашия малък изследовател чисти и без микроби с детски сапун за ръце без докосване Dettol. Този пълнител за сапун е специално формулиран с лотосов цвят и масло от лайка, за да почисти нежно ръцете на вашето дете, като същевременно ги оставя меки, гладки и освежени.

Дизайнът без докосване на този пълнител помага да запази ръцете на детето ви без микроби и бактерии, като елиминира необходимостта да докосвате мръсна помпа за сапун. Просто поставете ръката на детето си под дозатора и оставете автоматичния сензор да освобождава идеалното количество сапун всеки път.

Проектиран да пасне добре в бездокосващия дозатор за сапун Dettol, този пълнител е лесен за инсталиране и готов за употреба. Всеки пълнител съдържа 250 ml сапун, осигуряващ обилно измиване на ръцете за вашето мъниче.

Със своята забавна и цветна опаковка, Dettol No-Touch Soap Refill Kids със сигурност ще бъде хит сред вашите деца. Той е достатъчно нежен за ежедневна употреба и помага да поддържате ръцете си чисти и хигиенични, докато изследват и учат.

Поддържайте ръцете на детето си чисти и здрави с Dettol No-Touch Hand Soap Refill Kids, надеждна марка, която помага предпазете семейството си от вредни микроби и бактерии.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice