Rogé Cavaillès гел Intimate Fraîcheur Fl 250 мл

Rogé Cavaillès Gel Intime Fraîcheur Fl 250 ml

Производител: BOLTON SWISS SA
Код на продукта: 7770809
Наличност:
28.10 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 10.66 USD / -21%


Описание

Rogé Cavaillès Gel Intimate Fraîcheur Fl 250 ml

Rogé Cavaillès Gel Intimate Fraîcheur Fl 250 ml е интимен хигиенен гел, който помага на жените да поддържат pH баланса на интимните си зони. Този освежаващ гел е специално създаден, за да осигури дълготрайна свежест и защита срещу неприятна миризма и други интимни неразположения.

Основни характеристики:

  • Гел за интимна хигиена за жени
  • Помага за поддържане на pH баланса на интимната зона
  • Осигурява дълготрайна свежест и защита срещу миризма
  • Хидратира и успокоява кожата
  • Лесен за нанасяне и изплакване
  • Без парабени и без сапун

Гелът Rogé Cavaillès Intimate Fraîcheur Fl 250 ml е обогатен с екстракти от алое вера и лайка, които овлажняват и успокояват деликатната кожа на интимната зона. Нежната формула не съдържа агресивни химикали като парабени и сапуни, което я прави безопасна за ежедневна употреба.

Просто нанесете малко количество от гела върху мокра кожа, масажирайте нежно с кръгови движения и изплакнете с вода . Използвайте го ежедневно, за да поддържате интимна хигиена и да предотвратите дискомфорт като сухота и сърбеж.

Като цяло, Rogé Cavaillès Gel Intimate Fraîcheur Fl 250 ml е основен продукт за нуждите на всяка жена от интимна хигиена. Осигурява ефективна защита и дълготрайна свежест, карайки ви да се чувствате уверени и удобни през целия ден.