Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS briefly open base with Sensi Nova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS kurz offener Fuss mit Sensinova Haftr

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7764499
Наличност:
209.04 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS със Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 чифт

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS е чифт компресионни чорапи с мек кремав цвят, които са предназначени да осигурят облекчение и подкрепа на хора, които страдат от уморени, болезнени и подути крака. Тези чорапи се предлагат в уникален стил с отворена основа, което ги прави удобни за носене и лесни за обуване и събуване.

Нивото на компресия на тези чорапи е KKL1, което е идеално за хора с лека до умерена венозна недостатъчност. Нивото на компресия също помага за подобряване на притока на кръв в краката, намалявайки подуването, болката и умората.

Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream е друга страхотна характеристика на тези чорапи. Силициевата дантела помага да държите чорапите сигурно на място, предотвратявайки нежелано изплъзване или натрупване. Нежният кремав цвят също е неутрален, което ги прави лесни за носене с всякакви дрехи.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XS със Sensi Nova Silicon Lace Soft Cream 1 Pair е отлична инвестиция за хора, които искат да се чувстват по-удобно и поддържани по време на ежедневните си дейности. Тези компресионни чорапи са изработени от висококачествени материали и са предназначени да осигурят дълготраен комфорт и облекчение.