Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + short-circuited foot with nubs Quadrinova silicon lace soft cream 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL+ kurz geschlossener Fuss mit Quadrino

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7764385
Наличност:
209.04 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + късо съединено краче с издатини Quadrinova silicon lace мек крем 1 чифт

Търсите ли компресиращ трикотаж с късо съединено краче в XL размер? Не търсете повече от Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + крак с късо съединение с издатини Quadrinova силиконова дантела мек крем 1 чифт.

Този продукт е идеален за хора, които се нуждаят от лека компресия за насърчаване на кръвообращението в краката. Компресията от медицински клас също помага за предотвратяване и облекчаване на симптоми на венозна недостатъчност като подуване, болка и умора.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + крак с късо съединение с издатини Quadrinova silicon lace soft cream 1 чифт е изработен от висококачествени материали, които не дразнят и са дълготрайни. Силиконовата дантела и издатините Quadrinova осигуряват сигурно прилягане, което предотвратява изплъзването на чорапогащника през целия ден.

Тези трикотажни продукти се предлагат в стилен мек кремав цвят, който може лесно да се носи с различни тоалети. Те са лесни за почистване и поддръжка, което ги прави чудесна инвестиция за всеки, който иска висококачествени трикотажни продукти, които могат да се носят много пъти.

Поръчайте своя Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL + късо съединено стъпало с издатини Quadrinova силиконова дантела мек крем 1 чифт днес и изпитайте предимствата на медицинската компресия в удобен и стилен трикотажен продукт.