Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + shorted foot with nubs Quadrinova adhesive border smoky blue 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ kurz geschlossener Fuss mit Quadrinov

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7764451
Наличност:
209.04 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Shortened Foot With Nubs Quadrinova Adhesive Border Smoky Blue 1 Pair

Търсите компресионни чорапи, които едновременно поддържат и са стилни? Не търсете повече от Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Shortened Foot With Nubs Quadrinova Adhesive Border Smoky Blue 1 Pair.

Тези чорапи предлагат градуирана компресия, за да подобрят кръвообращението, да намалят отока и да облекчат симптомите на разширени вени . Издатините на скъсеното стъпало осигуряват допълнително сцепление и спомагат за задържането на чорапите през целия ден. Междувременно залепващата рамка Quadrinova гарантира, че чорапите остават сигурно на място, дори по време на тежка дейност.

Опушеният син цвят добавя стилна нотка към компресионните чорапи, което ги прави подходящи както за ежедневно, така и за официално облекло. Те са изработени от висококачествени материали, които са издръжливи и удобни за носене, така че можете да се насладите на подкрепа през целия ден без дискомфорт или дразнене.

Тези компресионни чорапи са подходящи както за мъже, така и за жени и идват в различни размери, за да се осигури перфектно прилягане. Те са лесни за поставяне и събуване и могат да се перат и сушат лесно.

Поръчайте своя Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + Shortened Foot With Nubs Quadrinova Adhesive Border Smoky Blue 1 Pair днес и изпитайте предимствата със степенувана компресия и стилен дизайн.