Sigvaris MAGIC A-T S KKL1 normally open foot sweet rose 1 pair

Sigvaris MAGIC A-T KKL1 S normal offener Fuss sweet rose 1 Paar

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7763821
Наличност:
213.17 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Описание

Sigvaris MAGIC A-T S KKL1 нормално отворен крак Sweet Rose 1 чифт

Sigvaris MAGIC A-T S KKL1 Normally Open Foot Sweet Rose 1 Pair е компресионен чорап, предназначен да осигури подкрепа и комфорт на вашите стъпала и крака. Компресионните чорапи се отличават с уникален дизайн, който предлага максимална подкрепа и подобрява кръвообращението.

Тези чорапи са изработени от висококачествени материали, които са едновременно издръжливи и удобни. Меката и дишаща материя поддържа краката ви сухи и намалява миризмата. Sigvaris MAGIC A-T S KKL1 Normally Open Foot Sweet Rose 1 Pair е с отворени пръсти, което го прави идеален за тези, които се нуждаят от допълнителна опора, без да ограничава пръстите на краката ви.

Компресионните чорапи са лесни за използване и осигуряват плътно прилягане, което ще остане на място през целия ден. Тези чорапи предлагат ниво на компресия KKL1, което е идеално за тези, които изпитват леко подуване, уморени и болезнени крака или леки разширени вени. Sigvaris MAGIC A-T S KKL1 Normally Open Foot Sweet Rose 1 Pair се предлага в сладки розови цветове, което го прави модерен и лесен за съчетаване с любимите ви тоалети.

Независимо дали пътувате, работите или просто прекарвате деня си на крака, компресионните чорапи Sigvaris MAGIC A-T S KKL1 Normally Open Foot Sweet Rose 1 Pair са идеални за постигане на максимален комфорт и подкрепа.