Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL short open base with Quadrinova knobs adhesive border savanna 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL kurz offener Fuss mit Quadrinova Nopp

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7763215
Наличност:
202.65 USD Цена в наградни точки: 32111
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.11 USD / -2%


Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Short Open Base with Quadrinova Knobs Adhesive Border Savanna 1 Pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Short Open Base with Quadrinova Knobs Adhesive Border Savanna 1 Pair е усъвършенствано устройство за компресионни чорапи, предназначено да помогне на хората да управляват своя лимфедем, разширени вени и други състояния, свързани с лоша циркулация. Този чифт чорапи е предназначен както за мъже, така и за жени, с отворена основа и quadrinova копчета, които осигуряват по-добро прилягане и допълнителен комфорт. Чорапите използват медицински характеристики за компресионна терапия, като градуирана компресия и класификация KKL1.

Един от уникалните аспекти на този продукт е неговата залепваща рамка, която помага да се запазят чорапите на място през целия ден. Бордюрът се нанася лесно и не предизвиква дразнене на кожата, дори и при хора с чувствителна кожа. Цветът на савана е подходящ за хора с по-тъмен цвят на кожата, като осигурява дискретен външен вид, който се съчетава с редица опции за облекло.

Чифтът Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Short Open Base with Quadrinova Knobs Adhesive Border Savanna 1 Pair е направен от висококачествени материали, които са меки, леки и дишащи. Чорапите се обуват и събуват лесно и могат да се перат на ръка и да се сушат на въздух за допълнително удобство.

Независимо дали за ежедневна употреба или по време на дълги периоди на пътуване или седене, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XL Short Open Base with Quadrinova Knobs Adhesive Border Savanna 1 Pair е отличен избор за тези, които търсят надеждна и ефективна компресионна терапия.