Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + long closed base with Quadrinova nubs adhesive border marine pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M+ lang geschlossener Fuss mit Quadrinov

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7763064
Наличност:
202.65 USD Цена в наградни точки: 32111
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.11 USD / -2%


Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + дълга затворена основа с Quadrinova nubs adhesive border marine pair 1 е предназначена да помогне за подобряване на кръвообращението и намаляване на отока. Независимо дали имате болки в краката, разширени вени или просто се нуждаете от допълнителна подкрепа, този продукт е идеален за вас.

Кореспондентският чорап се предлага в морски цвят, за да пасне на вашия стил и има затворена основа с издатини Quadrinova, които осигуряват допълнителна опора и омекотяване на краката ви, докато ходите. Чорапите са изработени от меки, дишащи материали, които осигуряват максимален комфорт.

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + дълга затворена основа с Quadrinova nubs adhesive border marine pair 1 е проектиран да осигури 18-21 mmHg градуирана компресия на краката ви. Компресията помага за подобряване на притока на кръв и намаляване на подуването в засегнатите области на краката.

Продуктът е подходящ за хора с умерени до тежки венозни проблеми или такива, които прекарват много време на крак. Дългата затворена основа с Quadrinova nubs adhesive border marine pair 1 е универсален продукт, който може да се използва ежедневно или по време на пътуване.

Продуктът се предлага в чифт и се предлага в набор от размери, които предлагат перфектно прилягане.

Ако искате да облекчите дискомфорта от болките в краката, да подобрите кръвообращението и да намалите отока, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M + дълга затворена основа с Quadrinova nubs adhesive border marine pair 1 е идеалният избор. Поръчайте своя днес и получете максимален комфорт и подкрепа през деня.