Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + shorted foot with nubs Quadrinova adhesive border skin 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS+ kurz geschlossener Fuss mit Quadrin

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7763176
Наличност:
202.65 USD Цена в наградни точки: 32111
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.11 USD / -2%


Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + Shortened Foot With Nubs Quadrinova Adhesive Border Skin 1 Pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + скъсено стъпало с издатини Quadrinova adhesive border skin 1 pair е компресионно облекло, предназначено за хора с проблеми с кръвообращението. Изработен от висококачествени материали, този компресионен чорап предлага отлична опора и е идеален за хора, които прекарват много време на краката си или имат ограничена подвижност.

Характеристики и предимства:

  • Компресионните облекла насърчават кръвообращението, което може да помогне за подобряване на цялостното здраве и благополучие.
  • Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + скъсен крак с издатини Quadrinova adhesive border skin 1 чифт разполага със скъсен крак с издатини, което улеснява носенето с различни видове обувки.
  • Залепващата кожа на Quadrinova улеснява поставянето и премахването на дрехата, без да оставя лепкава следа.
  • Кореспондентският чорап се предлага в чифт, така че можете да имате по един за всеки крак и да се наслаждавате на балансирана компресия.
  • Изработен е от висококачествени материали, които са издръжливи и дълготрайни, така че може да издържи на редовно износване.

Кой има нужда от компресионен чорап Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS?

Този компресионен чорап е предназначен за хора с проблеми с кръвообращението, като венозна недостатъчност, разширени вени и лимфедем. Също така е идеален за хора, които прекарват много време на крака или имат ограничена подвижност. Скъсеното стъпало с издатини улеснява носенето с различни видове обувки, а залепващата ръбна кожа Quadrinova улеснява поставянето и премахването на дрехата.

Защо да изберете компресионен чорап Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS?

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + скъсен крак с издатини Quadrinova adhesive border skin 1 чифт е изработен от висококачествени материали, които са проектирани да издържат. Предлага отлична опора и е идеален за хора с проблеми с кръвообращението или такива, които прекарват много време на краката си. Залепващата кожа на Quadrinova улеснява поставянето и премахването на дрехата, а скъсеното стъпало с издатини я прави по-гъвкава от другите компресионни чорапи. Изберете Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXS + скъсено стъпало с издатини Quadrinova adhesive border skin 1 чифт за компресионно облекло, което предлага комфорт, поддръжка и издръжливост.