Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL open base with Quadrinova knobs adhesive border brown 1 pair

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL kurz offener Fuss mit Quadrinova Nop

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7763095
Наличност:
209.04 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.36 USD / -2%


Описание

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL Open Base with Quadrinova Knobs Adhesive Border Brown 1 Pair

Отворената основа на Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL с копчета Quadrinova, залепваща граница, кафяво 1 чифт е иновативно и удобно решение за компресионни чорапи за хора, които изпитват подуване на краката или дискомфорт. Тези чорапи осигуряват градуирана компресия от 18-21 mmHg, за да помогнат за подобряване на кръвообращението и намаляване на умората на краката.

Дизайнът с отворена основа позволява лесно обличане и събуване дори за хора с проблеми с мобилността или ограничена сила на ръцете. Залепващата граница на копчетата Quadrinova осигурява сигурно прилягане без изплъзване или търкаляне надолу. Кафявият цвят е неутрален и универсален, безпроблемно се слива с всеки гардероб.

Sigvaris е доверена марка с над 150 години опит в медицинската компресионна терапия. Техните продукти са стриктно тествани и проектирани да отговарят на най-високите стандарти за качество и ефективност.

Ако търсите практично и удобно решение за подуване или дискомфорт на краката, Sigvaris MAGIC A-G KKL1 XXL отворена основа с копчета Quadrinova залепваща граница кафяво 1 чифт е чудесен избор.