Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 normally open base with Quadrinova nubs adhesive border gray pair 1

Sigvaris MAGIC A-G KKL1 M normal offener Fuss mit Quadrinova Nop

Производител: SIGVARIS AG
Код на продукта: 7762895
Наличност:
202.65 USD Цена в наградни точки: 32111
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save -8.11 USD / -2%


Описание

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Нормално отворена основа с Quadrinova Nubs Adhesive Border Grey Pair 1

Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Open Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Grey Pair 1 е висококачествен компресионен чорап, предназначен да осигури оптимална подкрепа и комфорт на хора с различни венозни заболявания. Чорапът използва патентованата технология Quadrinova nubs на Sigvaris, която спомага за насърчаване на равномерна компресия по целия крак, намалявайки дискомфорта и подуването.

Дизайнът на основата Normall Open е лесен за използване и прави чорапа лесен за обуване и събуване, докато класът на компресия KKL1 осигурява умерен натиск за поддържане на венозния поток и предотвратяване на кръвни съсиреци.

Сивият чифт 1 цвят е елегантен и изискан вариант за хора, които предпочитат по-скромен външен вид.

Проектиран за ежедневно носене, Sigvaris MAGIC A-G M KKL1 Normally Open Base with Quadrinova Nubs Adhesive Border Grey Pair 1 е идеален както за мъже, така и за жени, които се нуждаят от удобна и ефективна компресионна терапия.

Със своята издръжлива конструкция, отлична опора и елегантен дизайн, този компресионен чорап е отличен избор за всеки, който търси облекчение от венозни заболявания.