Fresubin Protein Energy Drink nut 4 FlatCap 200 мл

Fresubin Protein Energy DRINK Nuss 4 FlatCap 200 ml

Производител: FRESENIUS KABI AG
Код на продукта: 7630000
Наличност:
43.60 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 15.77 USD / -20%


Описание

Fresubin Protein Energy Drink nut 4 FlatCap 200 ml

Останете енергични и ободрени през целия ден с Fresubin Protein Energy Drink Nut 4 FlatCap 200 ml. Тази вкусна протеинова напитка е специално формулирана, за да отговори на нуждите на тези, които са на диета с високо съдържание на протеини или които искат да са сигурни, че получават достатъчно протеини, за да поддържат активния си начин на живот.

Произведена от висококачествени съставки, като млечен протеин, и обогатена с основни витамини и минерали, тази енергийна напитка е чудесен начин да увеличите приема на хранителни вещества и да поддържате цялостното си здраве и уелнес.

Лесна за използване и удобна за носене, тази протеинова енергийна напитка може да се консумира в движение или като бърза закуска между храненията. Подходящ е и за лица с непоносимост към лактоза, тъй като съдържа много малко количество лактоза.

Дизайнът с плоска капачка на бутилката я прави лесна за отваряне и затваряне и намалява риска от разливане, което я прави идеална за носене със себе си във фитнеса, на поход или на работа.

Независимо дали искате да подкрепите рутинните си упражнения или просто искате да подобрите хранителния си прием, Fresubin Protein Energy Drink Nut 4 FlatCap 200 ml е идеалният избор.