2 kcal Fresubin Fiber DRINK chocolate 4 FlatCap 200 ml

Fresubin 2 kcal Fibre DRINK Schokolade 4 FlatCap 200 ml

Производител: FRESENIUS KABI AG
Код на продукта: 7629942
Наличност:
45.39 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 16.42 USD / -20%


Описание

2 kcal Fresubin Fiber DRINK chocolate 4 FlatCap 200 ml

2 kcal Fresubin Fiber DRINK chocolate 4 FlatCap 200 ml е перфектната напитка за тези, които търсят нискокалорична напитка, която може да им помогне при целите им за управление на теглото. Със своя вкусен шоколадов вкус и удобна плоска капачка, той е лесен за носене в движение и се наслаждавайте по всяко време.

Този продукт не е просто вкусна напитка, той също е пълен с основни хранителни вещества, които могат да помогнат за поддържане на цялостното здраве. Всяка порция от 200 ml съдържа 2 kcal и 3 g фибри, които могат да помогнат за насърчаване на здравословното храносмилане и да ви накарат да се чувствате сити за по-дълго време, което го прави чудесно допълнение към всяка програма за управление на теглото.

Освен това, 2 kcal Fresubin Fiber DRINK chocolate 4 FlatCap 200 ml не съдържа глутен и е подходящ за вегетарианци, което го прави универсален вариант, който може да се използва от широк кръг хора с диетични ограничения.

Ако търсите вкусна и питателна напитка, която може да допринесе за цялостното ви здраве и да ви помогне да постигнете целите си за управление на теглото, тогава 2 kcal Fresubin Fiber DRINK chocolate 4 FlatCap 200 ml е идеалният избор за вас.