Beeovita
Puressentiel ceramic diffuser for essential oils Medallion Stone
Puressentiel ceramic diffuser for essential oils Medallion Stone

Puressentiel ceramic diffuser for essential oils Medallion Stone

Puressentiel Keramik Diffusor für ätherische öle Medaillon Stein

  • 35.08 USD

    You save 0 USD / 0%
Изчерпана наличност
Cat. Z
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 11.17 USD / -17%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик PURESSENTIELL SWISS SA
  • Код на продукта: 7480049
  • EAN 3401560184389
Количество в пакет. 1
Температура на съхранение min 15 / max 25 ℃
Етерично масло Етерични масла

Описание

Пурессентиел керамичен дифузер за етерични масла Medallion Stone

Пурессентиел керамичен дифузер за етерични масла Medallion Stone е красив и ефективен начин за разпръскване на етерични масла във вашия дом или офис. Изработен от висококачествена керамика, този дифузьор е издръжлив и дълготраен. Неговият уникален дизайн на медальон с камъни е едновременно стилен и модерен, което го прави идеалното допълнение към всеки декор.

Как работи

Дифузерът е много лесен за използване. Просто добавете няколко капки от любимото си етерично масло в горната част на дифузера, добавете вода към линията за пълнене и включете захранването. Дифузерът бързо ще изпълни пространството ви с освежаващ и успокояващ аромат, който ще успокои ума ви и ще подобри настроението ви.

Предимства на керамичния дифузер Puressentiel за етерични масла Medallion Stone

  • Ефективен и ефикасен: Дифузерът е проектиран да разпространява етерични масла бързо и ефикасно, така че да можете да се насладите на предимствата им веднага.
  • Стилен дизайн: Дизайнът на медальона с камъни е едновременно красив и модерен, което го прави идеалното допълнение към всеки декор.
  • Лесен за използване: Дифузерът е много лесен за използване, така че можете да започнете да разпространявате любимите си етерични масла веднага.
  • Дълготраен: Изработен от висококачествена керамика, този дифузьор е издръжлив и дълготраен, така че можете да се наслаждавате на предимствата му за години напред.
  • Подобрено настроение: Разпръскването на етерични масла е чудесен начин да подобрите настроението си и да насърчите чувството на спокойствие и релаксация.

Заключение

Ако търсите висококачествен дифузер за вашите етерични масла, керамичният дифузер Puressentiel за етерични масла Medallion Stone определено си заслужава да обмислите. Неговият стилен дизайн, лекота на използване и ефективност го правят чудесен избор за всеки, който иска да подобри настроението си и цялостното си благосъстояние.

Отзиви (1)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice