Deumavan Neutral protective ointment Tb 125 ml

Deumavan Neutral Schutzsalbe Tb 125 ml

Производител: BIOMED AG
Код на продукта: 7479454
Наличност: 73
48.50 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 13.50 USD / -15%


Описание

Deumavan Intimate Neutral Protective Ointment Tb 125 ml

Deumavan Intimate Neutral Protective Ointment е немедицински мехлем без вода за цялата интимна зона. Предлага ежедневна локална защита и облекчава оплаквания като кожно раздразнение, сухота и увреждане на кожата.


Как използвате Deumavan Protective Ointment Neutral/Lavender?

Deumavan Protective Ointment Neutral/Lavender може да се използва при необходимост, дори няколко пъти на ден и за по-дълъг период от време.


Wis ist Deumavan Schutzsalbe Neutral/Lavendel und wann wird sie angewendet?

Deumavan Protective Ointment Neutral/Lavender е мехлем без вода, който се използва като ежедневна локална външна защита за цялата интимна зона (външни женски и мъжки полови органи, перинеум и анална област).
Използва се за облекчаване на симптоми като кожно дразнене (напр. парене, сърбеж, зачервяване и подуване), увреждане на кожата, сухота (напр. в случай на хормонален дефицит по време на менопауза), след лъчелечение, болезненост в аналната област, особено в в случай на диария и фисури и като лубрикант.
Deumavan Protective Ointment Neutral/Lavender подобрява еластичността на кожата (роговия слой) чрез тънък слой мазнина (смес от високо пречистени парафини). Не съдържа никакви фармакологично активни вещества (включително стабилизатори/емулгатори, консерванти или хормони). Терапевтичният ефект се основава на подобряване на еластичността на най-горния слой на кожата - роговия слой - и намаляване на трансепидермалната загуба на вода. Това допълва естественото производство на себум.
Защитният филм на мехлема не нарушава бариерната функция на кожата. Въпреки това, кожните лезии, които са входни точки за микроби, са покрити и нови са до голяма степен предотвратени.
Deumavan Protective Ointment Neutral (без аромат) също няма алергенен потенциал.