Beeovita
viita Slip midi absorption 1M black
viita Slip midi absorption 1M black

viita Slip midi absorption 1M black

viita Slip midi Absorption 1 M schwarz

  • 47.03 CHF

    You save 0.00 CHF / 0%
Изчерпана наличност
Cat. F
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 15.24 CHF / -18%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: Изчерпана наличност
  • Доставчик F. UHLMANN-EYRAUD SA
  • Код на продукта: 7404456
  • EAN 817216000324
Количество в пакет. 1

Описание

VIITA Panties Midi Absorption 1M Black

Представяме ви VIITA Panties Midi Absorption 1M Black – най-доброто решение, за да останете уверени и удобни по време на менструалния си цикъл. Тези бикини са проектирани да осигурят надеждна защита до 1 ден със средно течение, така че можете да прекарате деня си с лекота и без да се притеснявате от течове или дискомфорт.

VIITA Panties Midi Absorption 1M Black са изработени от дишаща, мека и еластична материя, която се вписва в извивките на тялото ви. Гащичките са супер абсорбиращи, благодарение на вградената 3-слойна защитна система, която ефективно абсорбира менструалната кръв и я заключва далеч от кожата ви. В резултат на това ще се чувствате сухи и удобни през целия ден.

VIITA Panties Midi Absorption 1M Black разполага със средно висок колан, който е проектиран да остане на място и да осигури пълно покритие за долната част на корема и гърба. Освен това бикините са без етикети, което означава, че можете да ги носите удобно без дразнене. Най-хубавото е, че тези бикини могат да се перат в пералня, което прави почистването им лесно.

Ако търсите удобно, сигурно и надеждно решение за защита по време на менструалния цикъл, VIITA Panties Midi Absorption 1M Black е идеалният избор. Защо да чакаме? Поръчайте своя чифт днес и изпитайте най-добрата менструална защита с VIITA.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice