Beeovita
Tempo тоалетна хартия dump soft & Nurturing Travel Pack 10 бр
Tempo тоалетна хартия dump soft & Nurturing Travel Pack 10 бр

Tempo тоалетна хартия dump soft & Nurturing Travel Pack 10 бр

Tempo Toilettenpapier feucht Sanft&Pflegend Travelpack 10 St

  • 6.18 USD

В наличност
Cat. I
Налични 7 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: ESSITY SWITZERLAND AG
  • Код на продукта: 7367471
  • EAN 7322540728439
Количество в пакет. 10
Температура на съхранение min 15 / max 25 ℃

Описание

Tempo Toilet Paper Damp Soft & Nurturing Travel Pack 10 бр.

Уморихте ли се да използвате груба тоалетна хартия по време на пътуванията си? Не се притеснявайте повече, защото Tempo Toilet Paper Damp Soft & Nurturing Travel Pack 10 бр е тук, за да спаси положението!

С този пакет за пътуване вече можете да се насладите на по-удобно и успокояващо изживяване, докато сте далеч от дома. Влажната мека и подхранваща тоалетна хартия ще ви накара да се почувствате чисти и освежени дори в движение.

Всяка опаковка съдържа 10 парчета тоалетна хартия, които са лесни за пренасяне и съхранение в чантата или багажа ви. Компактният размер на раницата я прави идеална за раница, къмпинг и други дейности на открито.

Тоалетна хартия Tempo Damp Soft & Nurturing Travel Pack 10 бр. е направена от висококачествени материали, които са безопасни за вашата кожа и околната среда. Не съдържа вредни химикали и аромати, които могат да причинят дразнене или алергии.

Независимо дали сте на дълго пътуване или на кратко бягство през уикенда, този пакет за пътуване е основен артикул, без който не трябва да напускате дома си. Вземете своята днес и изпитайте комфорта и удобството да използвате влажна мека и подхранваща тоалетна хартия, където и да отидете!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice