Beeovita
DeflaGyn Vaginal Gel (28 Applicators) 150ml
DeflaGyn Vaginal Gel (28 Applicators) 150ml

DeflaGyn Vaginal Gel (28 Applicators) 150ml

DeflaGyn Vaginal Gel (28 Applicators) 150ml

  • 125.68 USD

В наличност
Cat. F
Налични 9 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: GYNIAL AG
  • Код на продукта: 7315267
  • ATC-код G02CX99
  • EAN 9120045341393
Количество в пакет. 1
Температура на съхранение min 15 / max 25 ℃
Лечение на бактериална вагиноза Облекчаване на сърбеж и парене

Описание

Дефлажин вагинален гел (28 апликатора) 150 ml

Дефлажин вагинален гел е медицинско изделие, предназначено за лечение и симптоматично облекчаване на бактериална вагиноза. Този продукт се предлага под формата на гел, който е специално предназначен за локално приложение във вагиналната област. Гелът помага за насърчаване на естествения баланс на вагиналната флора, който може да бъде нарушен от различни фактори, включително антибиотици, противозачатъчни хапчета и сексуална активност.

Вагиналният гел Deflagyn съдържа уникална комбинация от две активни съставки - млечна киселина и гликоген. Тези съставки работят заедно, за да възстановят баланса на вагиналната среда, като помагат за възстановяване на здравословното pH и нивата на микрофлора. Това помага за намаляване на симптомите на бактериална вагиноза, които могат да включват сърбеж, парене и отделяне.

Вагиналният гел Deflagyn се предлага в удобна опаковка, която включва 28 апликатора, което улеснява точното нанасяне на гела където е необходимо. Гелът също е лесен за употреба, с гладка и немазна текстура, която позволява удобно нанасяне.

Използването на вагинален гел Deflagyn е лесен и ефективен начин за облекчаване на симптомите на бактериална вагиноза. Продуктът е безопасен и лесен за употреба и е клинично тестван, за да се гарантира неговата ефективност. Ако търсите естествен начин за насърчаване на вагиналното здраве и облекчаване на симптомите на бактериална вагиноза, тогава вагиналният гел Deflagyn е идеалният продукт за вас.

Отзиви (3)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice