Beeovita
CoFlex Compressions kit TLC Calamine 10cm 25-30 mmHg latex-free
CoFlex Compressions kit TLC Calamine 10cm 25-30 mmHg latex-free

CoFlex Compressions kit TLC Calamine 10cm 25-30 mmHg latex-free

CoFlex Compressions-Kit TLC Calamine 10cm 25-30 mmHG latexfrei

  • 47.78 USD

    You save 0 USD / 0%
В наличност
Cat. G
Налични 36 бройки
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 13.29 USD / -15%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Доставчик AGENTUR SCHERRER GMBH
  • Код на продукта: 7207709
  • EAN 724004611832
Количество в пакет. 1
Температура на съхранение min 15 / max 25 ℃

Описание

Комплект за компресия CoFlex TLC Calamine 10 см 25-30 mmHg без латекс

Ако търсите ефективен начин да осигурите подкрепа и компресия на вашите пациенти със заболявания като лимфедем или подуване, CoFlex Compressions Kit TLC Calamine 10cm 25-30 mmHg без латекс е отлична опция. Този комплект включва ролка превръзка CoFlex TLC Calamine с ширина 10 cm и компресия 25-30 mmHg, както и чифт ръкавици без латекс и самозалепваща се лента, за да държи превръзката сигурно на място.

Превръзката CoFlex TLC Calamine е съставена от уникална смес от памук, найлон и спандекс, осигуряваща дишане и удобно прилягане на потребителя. Каламиновият компонент в тази превръзка осигурява облекчаване на сърбежа, успокоява кожата и помага за справяне с всеки дискомфорт или раздразнение. Превръзката също така е лесна за поставяне, остава на място без необходимост от чести корекции и може лесно да се отстрани, без да причинява дискомфорт или дразнене на кожата.

Комплектът CoFlex Compressions TLC Calamine 10cm 25-30 mmHg без латекс е идеален за използване при управление на оток, флебит или други медицински състояния, които изискват компресия. Градуираната компресия, осигурена от този комплект, помага за подобряване на притока на кръв и намаляване на подуването, като насърчава заздравяването и предотвратява по-нататъшни усложнения. Комплектът е предназначен да се използва заедно с други лечения или терапии и може да се носи по време на ежедневни дейности или докато спите за непрекъсната подкрепа и облекчение.

Като цяло, CoFlex Compressions Kit TLC Calamine 10cm 25-30 mmHg без латекс е отличен избор за доставчици на здравни услуги, които искат да осигурят на своите пациенти ефективен и удобен начин за справяне с подуването и отока. Със своя компонент Calamine за облекчаване на сърбежа, лесно поставяне и отстраняване и сигурно прилягане, този комплект е отлична инвестиция за всеки, който търси висококачествена компресионна превръзка за употреба от своите пациенти.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice