Beeovita
Aromalife room fragrance Fresh Lemon 110 ml
Aromalife room fragrance Fresh Lemon 110 ml

Aromalife room fragrance Fresh Lemon 110 ml

Aromalife Raumduft Fresh Lemon 110 ml

  • 60.32 USD

В наличност
Cat. Z
Налични 2 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: AROMALIFE AG
  • Код на продукта: 6712256
  • EAN 7640146866516

Описание

Аромат за стая Aromalife - Fresh Lemon 110 ml

Напълнете дома си с освежаващия аромат на цитрусови плодове с Aromalife Room Fragrance in Fresh Lemon. Тази бутилка от 110 ml ароматно масло е идеална за изглаждане на всяко жилищно пространство, от спални до всекидневни до бани.

Ароматът Fresh Lemon е ободряващ, но не завладяващ. Ярките връхни нотки на лимон и бергамот са перфектно балансирани с нотка на билков розмарин и основа от топло кедрово дърво. Това е лек и ободряващ аромат, който ще озари всяка стая, карайки я да се чувства чиста и свежа.

Ароматът за стая Aromalife е направен от висококачествени съставки, внимателно подбрани, за да се гарантира, че има дълготраен аромат. Ароматното масло се съдържа в атрактивна стъклена бутилка, която ще изглежда страхотно като част от декора на вашия дом. Бутилката се предлага с удобна дюза за пръскане, която ви позволява да контролирате количеството аромат, което изпускате във въздуха.

Aromalife Room Fragrance in Fresh Lemon е подходящ за вегани и без жестокост, така че можете да се насладите на аромата без никаква вина. Освен това не съдържа вредни химикали като парабени, фталати и формалдехид, което го прави безопасен избор за вашето семейство и домашни любимци.

Превърнете дома си в убежище на спокойствие и релакс с аромата за стая Aromalife в цвят Fresh Lemon. Това е лесен начин да внесете нотка лукс в ежедневието си.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice