Beeovita
Aromasan Hivernéol Source Essential Vapo 110 мл
Aromasan Hivernéol Source Essential Vapo 110 мл

Aromasan Hivernéol Source Essential Vapo 110 мл

Aromasan Hivernéol Source essentielle Vapo 110 ml

  • 40.63 USD

    You save 0 USD / 0%
В наличност
Cat. Z
Налични 1 бройки
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 12.94 USD / -17%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Доставчик AROMASAN SARL
  • Код на продукта: 6486707
  • EAN 7640135752110
Количество в пакет. 1

Описание

Aromasan Hivernéol Source Essential Vapo 110 ml е първокласна смес от етерични масла, която е специално създадена, за да осигури успокояващо и релаксиращо изживяване през зимните месеци. Тази бутилка от 110 ml е идеална за употреба у дома, в офиса или в движение.

Мирисът на Hivernéol Source се извлича от уникална смес от етерични масла, включително евкалипт, борови иглички и мента . Тези масла работят заедно, за да осигурят освежаващ и ободряващ аромат, който помага за избистряне на ума и насърчаване на релаксацията.

Етеричните масла в Hivernéol Source се добиват само от най-висококачествени растения и се извличат внимателно с помощта на съвременни техники за дестилация . Това гарантира, че маслата запазват пълния си аромат и терапевтични свойства, което ги прави много ефективни за насърчаване на физическо и емоционално здраве.

Независимо дали искате да облекчите симптомите на настинка или грип, или просто искате да създадете топла и комфортна атмосфера през зимните месеци, Aromasan Hivernéol Source Essential Vapo 110 ml е идеалното решение. Просто разпръснете маслата с помощта на дифузер или добавете няколко капки към топла вана или накисване на краката за максимална релаксация и подмладяване.

Поръчайте своята бутилка Aromasan Hivernéol Source Essential Vapo 110 ml днес и изпитайте предимствата на това първокласна смес от етерични масла за себе си!

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice