Beeovita
Collypan Dry Eyes Gd Opht 15 Monodos 0,35 мл
Collypan Dry Eyes Gd Opht 15 Monodos 0,35 мл

Collypan Dry Eyes Gd Opht 15 Monodos 0,35 мл

Collypan Trockene Augen Gtt Opht 15 Monodos 0.35 ml

  • 35.47 USD

    You save 0 USD / 0%
В наличност
Cat. F
Налични 23 бройки
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Доставчик VERFORA AG
  • Код на продукта: 6169869
  • ATC-код S01XA20
  • EAN 7640102478371
Тип Gtt Opht
Произход MD

Ingredients:

Сухи очи

Описание

Collypan Dry Eyes Gd Opht 15 Monodos 0,35 ml

Collypan Dry Eyes Gd Opht 15 Monodos е решение, специално създадено за лечение на синдрома на сухото око, състояние, при което очите не произвеждат достатъчно сълзи, за да поддържайте ги правилно смазани. Това може да причини дискомфорт, сърбеж, зачервяване и дори замъглено зрение.

Разтворът се предлага в 15 еднодозови флакона от 0,35 ml всеки, което го прави лесен за носене и използване в движение. Монодозите също са хигиенични и удобни, като намаляват риска от замърсяване или отпадъци.

Collypan Dry Eyes Gd Opht съдържа комбинация от активни съставки, които работят заедно, за да овлажняват и защитават очите. Включва хиалуронова киселина, естествен лубрикант, намиращ се в окото, който помага за задържане на влагата и подобрява стабилността на слъзния филм. Натриевият хиалуронат, друга форма на хиалуронова киселина, помага за увеличаване на вискозитета на разтвора, като удължава ефекта му. Също така съдържа витамин В12, за който е доказано, че подобрява симптомите на сухо око.

Продуктът е лесен за употреба. Просто завъртете горната част на флакона, поставете капка от разтвора в ъгъла на окото си и мигнете няколко пъти, за да го разнесете по повърхността. Разтворът е подходящ за ежедневна употреба и може да се използва дори с поставени контактни лещи.

Collypan Dry Eyes Gd Opht 15 Monodos 0,35 ml е безопасно и ефективно решение за тези, които страдат от синдром на сухото око, осигурявайки дълготрайно облекчение и защита за очите.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice