Puressentiel Pepper mint Äth / Oil Bio 10 мл

Puressentiel Pfeffer-Minze Äth/öl Bio 10 ml

Производител: PURESSENTIELL SWISS SA
Код на продукта: 5930465
Наличност: 28
28.31 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save 9.01 USD / -17%


Описание

Puressentiel Pepper Mint Äth / Oil Bio 10 ml

Изпитайте освежаващите и охлаждащи свойства на чистото органично етерично масло от мента с Puressentiel Pepper Mint Äth / Oil Bio 10 ml. Това висококачествено масло се извлича от листата на растението мента чрез парна дестилация, което му придава мощен и ободряващ аромат.

Ментовото масло се използва от векове заради своите медицински и терапевтични свойства. Той е широко известен със способността си да успокоява главоболието, да подобрява храносмилането и да намалява стреса и безпокойството. Охлаждащото усещане на маслото също го прави популярен избор за лечение на мускулни болки и напрежение.

Puressentiel Pepper Mint Äth / Oil Bio 10 ml е 100% натурален и органичен и не съдържа никакви синтетични аромати или добавки. Това го прави идеален избор за тези, които търсят безопасен и естествен начин за подобряване на здравето и благосъстоянието си.

Олиото се предлага в удобна бутилка от 10 ml с капачка-капкомер, което го прави лесно за използване и нанасяне. Може да се разреди с носещо масло, като кокосово масло или масло от жожоба, и да се нанесе върху кожата за охлаждащ и успокояващ масаж. Като алтернатива може да се добави към дифузер, за да изпълни дома или офиса с освежаващия му аромат, спомагайки за създаването на спокойна и спокойна атмосфера.

Така че, независимо дали искате да успокоите главоболието, успокойте вашето или просто се насладете на освежаващия аромат на мента, Puressentiel Pepper Mint Äth / Oil Bio 10 ml е идеалният избор.