Beeovita
Roger Gallet душ гел Jean-Marie Farina Tb 200 мл
Roger Gallet душ гел Jean-Marie Farina Tb 200 мл

Roger Gallet душ гел Jean-Marie Farina Tb 200 мл

Roger Gallet Duschgel Jean-Marie Farina Tb 200 ml

  • 18.30 USD

    You save 0 USD / 0%
В наличност
Cat. I
Налични 4 бройки
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Доставчик LOREAL SUISSE SA
  • Код на продукта: 7844879
  • EAN 3701436912321
Аромат Луксозен

Описание

Roger Gallet Душ гел Jean-Marie Farina Tb 200 ml

Този луксозен душ гел от Roger Gallet е пропит с емблематичния аромат на Jean-Marie Farina, класически аромат, който е популярен повече от 200 години. Освежаващата смес от лимон, бергамот, розмарин и нероли създава едно наистина ободряващо изживяване, което ще ви накара да се почувствате чисти, освежени и ревитализирани.

Тубата от 200 ml е перфектна за употреба у дома, във фитнес залата или по време на пътуване. Нежната формула е подходяща за всеки тип кожа и не съдържа парабени, силикони и минерални масла. pH-балансираната формула помага за почистването и овлажняването на кожата, оставяйки я мека, гладка и леко ароматизирана.

Легендарният аромат на Jean-Marie Farina е основен продукт в парфюмерийната индустрия от 1806 г. и все още е един от най-обичаните аромати в света днес. Този душ гел улавя вечната същност на аромата, осигурявайки луксозно изживяване при къпане, което е едновременно снизходително и ободряващо.

Отдайте се на богатата пяна на този луксозен душ гел и се потопете в класическия аромат на Jean-Marie Farina. Поръчайте своя днес и се насладете на най-добрия френски лукс за къпане.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice