Beeovita
Weleda Vaginal Ointment Applicator 3 pieces
Weleda Vaginal Ointment Applicator 3 pieces

Weleda Vaginal Ointment Applicator 3 pieces

WELEDA Vaginal Salben Applikator 3 Stk

  • 7.51 USD

В наличност
Cat. G
Налични 15 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: WELEDA AG
  • Код на продукта: 5158013
  • EAN 7611916131264

Описание

Апликатор за вагинален мехлем Weleda 3 броя

Апликаторът за вагинален мехлем Weleda е комплект от три апликатора, предназначени да направят нанасянето на вагинални мехлеми и гелове по-удобно и хигиенично. Всеки апликатор е изработен от безопасни и издръжливи материали и може лесно да се почиства за многократна употреба. Гладката повърхност е нежна към деликатната вагинална тъкан, като намалява дискомфорта и подобрява цялостното изживяване при нанасяне.

Апликаторът за вагинален мехлем Weleda е идеален за употреба с много видове вагинални мехлеми и гелове, включително тези, използвани за лечение на дрожди инфекции, бактериална вагиноза и други често срещани вагинални заболявания. Уредите могат да се използват с локално прилагани хормонозаместителни терапии (ХЗТ) и осигуряват точна дозировка за оптимална употреба.

Апликаторът се предлага с бутало, което помага да се дозира подходящото количество от мехлема или гела, който е след това ефективно се отлага върху целевата повърхност за повишена ефективност. Тези малки, но ефективни апликатори са удобни за пътуване и дискретни за използване, като позволяват да се обърне внимание в движение на женската репродуктивна система и да се поддържа оптимална хигиена.

Апликаторът Weleda за вагинален мехлем е лесен за използване и е предназначени да осигурят удобно и чисто приложение на вагинални мехлеми и гелове, което прави този комплект от три надеждно и полезно допълнение към всеки женски комплект за лична хигиена.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice