La Roche Posay Cicaplast Балсам B5 40 мл

La Roche Posay Cicaplast Balsam B5 40 ml

Производител: LOREAL SUISSE SA
Код на продукта: 7835780
Наличност:
26.74 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Описание

La Roche Posay Cicaplast Balsam B5 40 ml

La Roche Posay Cicaplast Balsam B5 40 ml е универсален и многофункционален лечебен балсам, който е подходящ за различни кожни проблеми като сухота, раздразнение, акне и екзема. Този балсам съдържа пантенол, масло от шеа и глицерин, които помагат за подхранване и овлажняване на кожата. Балсамът съдържа и мадекасозид, който е мощен противовъзпалителен агент, който успокоява и успокоява кожата.

Този балсам е идеален за всеки тип кожа, включително чувствителна кожа и може да се използва върху лицето, тялото и устните. Помага за възстановяването и защитата на естествената бариера на кожата, осигурявайки бързо и ефикасно облекчение при различни кожни проблеми. Този балсам не омазнява и попива бързо, оставяйки кожата мека и хидратирана.

La Roche Posay Cicaplast Balsam B5 40 ml е дерматологично тествана и клинично доказана формула, която не съдържа аромати, парабени и алкохол. Той е задължителен за всеки, който търси универсален лечебен балсам, който не само овлажнява, но също така защитава и успокоява кожата.

Основни предимства:

  • Многофункционален лечебен балсам за сухота, раздразнение, акне и екзема
  • Съдържа пантенол, масло от ший, глицерин и мадекасозид
  • Възстановява и защитава естествената бариера на кожата
  • Не омазнява и попива бързо
  • Дерматологично тестван, без аромати, парабени и алкохол

La Roche Posay Cicaplast Balsam B5 40 ml е задължителен продукт за всеки, който търси универсален и мощен лечебен балсам, подходящ за всички типове кожа. Неговата уникална формула помага за овлажняване, защита и успокояване на кожата, оставяйки я да се чувства мека, хидратирана и здрава. Пазарувайте сега и изпитайте невероятните предимства на този многофункционален лечебен балсам.