Beeovita
Formix casting & spreading material 250 g
Formix casting & spreading material 250 g

Formix casting & spreading material 250 g

Formix Giess- & Streumittel 250 g

  • 26.02 USD

    You save 0 USD / 0%
В наличност
Cat. Z
Налични 1 бройки
Add More for Bigger Discounts!
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Доставчик MEDICOSS AG
  • Код на продукта: 4448890
  • EAN 7612102999019
Количество в пакет. 1
Температура на съхранение min 15 / max 25 ℃

Описание

Материал за отливане и намазка Formix 250 g

Ако търсите бърз, лесен и надежден начин за леене и разпръскване на предметите си, тогава Formix Casting & Spreading Material 250 g е идеалното решение. Този материал е проектиран да осигурява висококачествени резултати всеки път, което го прави идеален за редица приложения.

Характеристики и предимства

  • Лесен за използване: Formix Casting & Spreading Material 250 g е лесен за смесване, изливане и разнасяне, което го прави идеален както за начинаещи, така и за професионалисти.
  • Издръжлив: Този материал е проектиран да осигури дълготрайна здравина и издръжливост, гарантирайки, че вашите артикули ще останат стабилни и сигурни за години напред.
  • Бързо втвърдяване: Formix Casting & Spreading Material 250 g втвърдява бързо, което ви позволява да преминете към следващия си проект по-бързо.
  • Гъвкав: Този материал е достатъчно гъвкав, за да бъде оформен и формован до желаната от вас форма, като гарантира, че получавате перфектния завършек всеки път.
  • Универсален: Formix Casting & Spreading Material 250 g е достатъчно гъвкав, за да се използва за набор от различни приложения, включително отливане на бижута, създаване на артистични форми и дори за изработка на модели.

Как да се използва

За да използвате Formix Casting & Spreading Material 250 g, просто смесете материала според предоставените инструкции. След като се смеси, изсипете материала във вашата форма и изчакайте да стегне. Материалът ще се втвърди бързо, което ще ви позволи да извадите готовия артикул от матрицата и да започнете да го използвате по желание.

Заключение

Ако търсите надежден и лесен за използване материал за леене и разпръскване, тогава Formix Casting & Spreading Material 250 g е идеалното решение. Със своята издръжлива конструкция, бързо време за втвърдяване и многостранно приложение, този материал е идеалният избор както за ентусиастите „направи си сам“, така и за професионални майстори.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice