Haas Biochemistry NoXXII sel carbonicum calcium Tabl D 6 100 g

Haas Biochemie NoXXII sel carbonicum calcium Tabl D 6 100 g

Производител: WETTSTEIN-APOTHEKE AG
Код на продукта: 4314020
Наличност:
31.86 USD
Купи
Add More for Bigger Discounts! Details

Buy 2 and save /


Описание

Haas Biochemistry NoXXII sel carbonicum calcium tbl D 6 100 g

Haas Biochemistry NoXXII sel carbonicum calcium tbl D 6 100 g е висококачествено хомеопатично лекарство, произведено от Haas Biochemistry, известен производител на хомеопатични продукти. Този продукт е предназначен да помогне за възстановяване и балансиране на нивата на минерали и електролити в тялото, особено калций.

Активната съставка в този продукт е Sel Carbonicum, хомеопатично лекарство, получено от съединение на селен и въглерод. Смята се, че това съединение има мощни лечебни свойства и обикновено се използва за лечение на различни здравословни състояния.

Haas Biochemistry NoXXII sel carbonicum calcium tbl D 6 100 g се предлага в удобна таблетна форма, което го прави лесен за приемане и администриране. Тези таблетки са направени от висококачествени съставки и са безопасни и достатъчно нежни за ежедневна употреба.

Ако търсите естествено, хомеопатично лекарство, което да ви помогне да възстановите и балансирате нивата на минерали и електролити в тялото си, тогава Haas Biochemistry NoXXII sel carbonicum calcium tbl D 6 100 g може да бъде идеалното решение. Поръчайте своя днес и започнете да се чувствате по-добре за нула време!