Beeovita
Deomant Crystal Deodorant Stick 60g mini travel
Deomant Crystal Deodorant Stick 60g mini travel

Deomant Crystal Deodorant Stick 60g mini travel

Deomant Kristall Deodorant mini Reise Stick 60 g

  • 22.57 USD

В наличност
Cat. I
Налични 16 бройки
Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Производител: STUBER AG
  • Код на продукта: 3941022
  • EAN 7640111610113
Натурален дезодорант Контрол на миризмата

Описание

Deomant Crystal Deodorant Stick 60g Mini Travel

Deomant Crystal Deodorant Stick е идеалното решение за тези, които търсят ефективен и естествен дезодорант. Изработен от 100% натурални съставки и без алуминий, парабени и други агресивни химикали, Deomant Crystal Deodorant Stick осигурява дълготрайна защита срещу миризмата на тялото.

Deomant Crystal Deodorant Stick е лесен за използване и може да се прилага под мишниците, краката или друга област, където трябва да контролирате потта и миризмата. Ясната формула няма да остави никакви остатъци или петна по дрехите, което я прави чудесен вариант както за ежедневна употреба, така и за пътуване.

Тази мини версия за пътуване на Deomant Crystal дезодорант стик е идеална за тези, отивам. Компактният размер го прави лесен за опаковане в ръчния ви багаж или чантата за фитнес, така че да останете свежи и без миризми, независимо къде се намирате.

Deomant Crystal Deodorant Stick е без жестокост и веган -приятелски, което го прави чудесен вариант за тези, които търсят естествени и етични продукти. Мини размерът за пътуване от 60 g също е чудесен начин да изпробвате продукта за първи път, преди да се ангажирате с версия в пълен размер.

Изпитайте естествената сила на Deomant Crystal дезодорант стик днес и открийте нов начин за останете свежи и уверени, без агресивни химикали.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice