Beeovita
HERBORISTERIA Purlimunter чай в пакетче 160гр
HERBORISTERIA Purlimunter чай в пакетче 160гр

HERBORISTERIA Purlimunter чай в пакетче 160гр

HERBORISTERIA Tee Purlimunter im Sack 160 g

  • 17.48 USD

    You save 0 USD / 0%
В наличност
Cat. H
Налични 3 бройки
Add More for Bigger Discounts!

Buy 2 and save 6.63 USD / -21%

Не подлежи на възстановяване / не подлежи на замяна.
Safe payments
  • Наличност: В наличност
  • Доставчик HERBORISTERIA
  • Код на продукта: 2904987
  • EAN 7612102300136
Тип Tees

Описание

HERBORISTERIA Чай Пурлимунтер в пакетче 160 гр.

Насладете се на освежаваща чаша чай с HERBORISTERIA Tea Purlimunter в чантата! Тази висококачествена чаена смес е специално изработена с помощта на най-добрите съставки, за да ви осигури първокласно изживяване при пиене на чай.

Съставките

HERBORISTERIA Tea Purlimunter е направен от уникална смес от ръчно подбрани органични билки и подправки. Тези билки и подправки са внимателно подбрани, за да създадат перфектна комбинация от вкус и аромат, която ви дава приятно изживяване при пиене на чай.

Предложения за обслужване

HERBORISTERIA Tea Purlimunter е наистина универсална напитка, на която можете да се насладите по всяко време на деня. Независимо дали го предпочитате горещ, леден или смесен с любимия си сок, тази чаена смес със сигурност ще ви хареса. Просто добавете едно пакетче чай към чаша гореща вода и накиснете за 3-5 минути, или докато се постигне желаната сила. Добавете мед, лимон или предпочитан подсладител, ако желаете.

Ползи от HERBORISTERIA Tea Purlimunter

Тази чаена смес е не само вкусна, но е и пълна с множество ползи за здравето. Комбинацията от билки и подправки в тази чаена смес може да помогне за укрепване на имунната ви система, да подпомогне храносмилането, да подобри качеството на съня и да намали нивата на стрес. Така че можете да се насладите на този ароматен чай, като същевременно знаете, че правите услуга на тялото си.

Последни мисли

HERBORISTERIA Tea Purlimunter in the Bag е задължителна смес от чай, която предлага приятно и освежаващо изживяване за любителите на чай. Така че, независимо дали искате да се отпуснете след дълъг ден или търсите по-здравословна алтернатива на ежедневната си чаша кафе, не можете да сбъркате с този чай. Опитайте сами днес и изпитайте невероятния вкус и ползите от HERBORISTERIA Tea Purlimunter.

Отзиви (0)

Beeovita
Huebacher 36
8153 Rümlang
Switzerland
Free
expert advice